Online Kompas – Online marketing

Webdesign Capelle aan den IJssel

Wilt u een nieuw webdesign in Capelle aan den IJssel? Onze webdesigners in Capelle aan den IJsel bieden de oplossing. Zo leveren zij een mooi en herkenbaar webdesign voor u op en kunt u een website verwachten waarmee u ook nog eens vindbaar bent op Google. Heeft u zelf een idee voor een mooi webdesign? Dan zetten wij deze graag voor u om een mooi ontworpen website. Bent u dus op zoek naar een professionele webdesign bureau, dan bent u bij Online Kompas aan het juiste adres.

U kunt bij Online Kompas ook terecht voor een webshop in Capelle aan den IJssel. Onze webdesigner helpt u graag met het ontwikkelen van een conversiegerichte webshop. Een webshop vereist meer kennis dan een reguliere webdesign en website maar met onze jarenlange ervaring, leveren wij een webshop binnen twee weken op. 

Online Kompas is niet alleen werkzaam in Capelle aan den IJssel maar in heel Zuidplas en Zuid-Holland. Wij hebben een landelijke dekking en u kunt ons ook inschakelen voor uw webdesign in Rotterdam, webdesign in Krimpen aan den IJssel, voor uw webdesign in Berkel en Rodenrijs en voor uw webdesign in Nieuwerkerk aan den IJssel.

VOOR EEN PROFESSIONELE WEBSITE IN CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Een professioneel webdesign met WordPress in Capelle aan den IJssel

Een mooi webdesign in Capelle aan den IJssel is veelal binnen handbereik. U wilt natuurlijk wel zelf ook uw website kunnen onderhouden. Dit scheelt in de kosten en zo kunt u zelf eenvoudig foto's plaatsen en teksten wijzigen. Dit kan allemaal met het CMS  die WordPress heet.

Met WordPress kunnen wij u voorzien van een website, waar u zelf veel wijzigingen mee kan doorvoeren. Zo maken wij uw website dynamisch, waardoor u in de daarvoor gecreëerde blokken vrij simpel uw teksten kan plaatsen. 

WordPress wordt voortdurend doorontwikkeld. Hierdoor weet u dat uw website professioneel en optimaal wordt opgeleverd. Bovendien zorgen wij er ook voor dat uw website altijd responsive is. Zo is uw website optimaal opgemaakt voor alle verschillende apparaten. Zo ziet uw website er prachtig uit op zowel uw mobiel, als op een grote computerscherm. 

Wilt u ook een website in WordPress laten maken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn uw kompas naar online succes.

EEN ALLROUND INTERNETBUREAU IN CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Webdesign bureau in Capelle aan den IJssel

Wij maken pixel perfecte websites. Zo helpen wij dagelijks een divers aantal ondernemers aan een mooi webdesign in regio Capelle. Onze hoofdkantoor is gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel waardoor wij u snel kunnen bedienen. Het uitbesteden van uw webdesign in Capelle aan den IJssel aan Online Kompas is gegarandeerd een succes. Dit komt omdat wij u als webdesign bureau kunnen helpen met alle facetten die bij een goede website komen kijken. Zo kunnen wij u ook helpen met de zoekmachine optimalisatie en dus met de vindbaarheid van uw nieuwe of bestaande website of webshop, maar ook met uw algehele merk en identiteit. Als full-service internetbureau in Capelle aan den IJssel kunnen wij u dus helpen met een breed scala een diensten en hoeft u nooit een derde partij in te schakelen voor uw webdesign. Dit scheelt in de uiteindelijke kosten en maakt het uitbesteden van uw webdesign een stuk eenvoudiger.

Webdesign capelle aan den ijssel
WordPress website in Capelle aan den IJssel

Website basis

vanaf
€ 599,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding

Website op maat

vanaf
€ 999,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
3 concepten + 2 testmomenten
SEO advies

Webshop

vanaf
€ 1199,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
Webwinkel functionaliteiten
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
4 concepten + 3 testmomenten
iDEAL integratie

VOLGT U ONS NAAR ONLINE SUCCES?

Webdesign in Capelle aan den IJsel door Online Kompas

Bij Online Kompas kunt u een professioneel webdesign verwachten, voor een betaalbaar bedrag. Wij leveren een standaard website vaak binnen twee weken op. De websites die wij opleveren zijn professioneel en voldoen aan alle eisen van Google. Mits u dit wilt, kunnen wij u ook helpen met de online marketing van uw website. Zo kunt u dus alle diensten behoeve uw nieuwe website vinden bij één en dezelfde bedrijf.

Omdat wij alle diensten onder één dak kunnen aanbieden, bent u bij Online Kompas het voordeligst uit. Buiten de betaalbare tarieven en goede communicatie zijn er natuurlijk nog meer voordelen om voor ons te kiezen:

Online de juiste koers varen? Wij helpen u met uw vindbaarheid. Zo zorgen wij dat er nieuwe potentiële klanten uw website bezoeken. Wij geloven erin, dat wanneer u groeit, wij met u meegroeien. 

WEBSITES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN​

Een handje voorbeelden van ons werk

#HUISSTIJL #SEO #WEBSITE

Bloemtique Bloemen

Bloemenwinkel voorzien van nieuwe website en huisstijl. 287.01 % groei in organisch verkeer.

#SEO #WEBSITE

Van Hecke Advocaten

Advocatenkantoor voorzien van nieuwe website. 40.12 % groei in organisch verkeer.

#HUISSTIJL #SEA #SEO #WEBSITE

Lockit Slotenmakers

Slotenmaker voorzien van nieuwe website en huisstijl. 523.28 % groei in organisch verkeer.

Wij wijzen u de weg, volgt u ons naar online succes?

Ontdek welke online kansen u nog laat liggen. Vraag een quickscan van uw website aan en ontvang gratis een uitgebreide analyse van uw online potentie, natuurlijk geheel vrijblijvend. Waar andere teveel rekenen, berekenen wij u vaak minder dan daadwerkelijk uitgevoerde werkzaamheden. Wij denken dat als u groeit, wij mee groeien.

GEHEEL VRIJBLIJVEND EN TRANSPARANT

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat een webdesign in omgeving Capelle aan den IJssel u gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt binnen 24 uur een heldere prijsopgaaf, waarna u zelf bepaald of u de diensten uit wilt laten voeren.

Bij ons is een vrijblijvende offerte ook daadwerkelijk vrijblijvend. Als u wilt dat wij u benaderen nadat wij u een offerte hebben verstrekt, dan doen wij dat. Heeft u dit liever niet? Dan even goede vrienden. Heeft u een al bestaande website? Dan kunt u bij ons ook een vrijblijvende quickscan aanvragen. Zo weet u precies hoe uw huidige website er aan toe is en kunnen wij u ook helpen met de zoekmachine optimalisatie waardoor u gevonden wordt op Google.

HOE WERKT EEN VRIJBLIJVENDE AANVRAAG?

Hoe wij te werk gaan met uw webdesign

Aanvraag
We nemen contact met u op, om uw aanvraag door te nemen​ en plannen een vrijblijvend gesprek in om kennis te maken.
Vrijblijvend gesprek
In het vrijblijvend gesprek, bespreken wij wat u verwachtingen zijn en hoe wij deze doelen kunnen behalen voor een betaalbaar bedrag.
Offerte
Nu wij weten wat uw doelen en wensen zijn, kunnen wij een offerte op maat voor u samenstellen. In deze offerte vindt u een vaste prijs. Geen verrassingen!
Oplevering
Binnen 4 tot 6 weken staat uw website online of binnen 4 tot 6 maanden ziet u al resultaat van uw online marketing campagne.
Wij als bloemisten zijn voorzien van een prachtige website. Wij hadden nooit durven dromen dat wij zoveel bestellingen op onze webshop zouden ontvangen, in zo een korte tijd. Online Kompas is een echte aanrader!
Kitty Knol
Bloemtique Bloemen

EEN BETROUWBAAR INTERNETBUREAU NODIG?

Contactformulier