Online Kompas – Online marketing

Webdesign Oegstgeest

Online Kompas heeft als webdesign bureau in Oegstgeest al meer dan 100 ondernemers geholpen aan een conversiegerichte website. Ons webdesign bureau is benader- en betaalbaar. Zo betaalt u nooit teveel voor een duidelijke en professionele webdesign. Een professionele website dient dan ook perfect vormgegeven te zijn maar ook gebruiksvriendelijkheid is natuurlijk belangrijk. 

Buiten een strak vormgegeven webdesign in Oegstgeest, wilt u natuurlijk ook dat uw website aankopen, bestellingen of aanvragen genereert. Vandaar dan ook dat onze websites conversiegericht zijn. Wilt u graag een professioneel webdesign in Oegstgeest? Online Kompas wijst u online de weg.

Wij hanteren een landelijke dekking. Buiten Oegstgeest kunt u ons ook benaderen voor uw webdesign in Leiden.

VOOR EEN PROFESSIONELE WEBDESIGN IN OEGSTGEEST

Website laten maken door een professioneel bureau in Oegstgeest?

Wilt u een nieuwe website of webshop laten bouwen? Misschien wilt u de huidige website laten optimaliseren? Online Kompas helpt u graag wegwijs te maken op het internet.

Ons professionele internetbureau ontwerpt al meer dan 20 jaar inspirerende websites en webshops in Oegstgeest. Onze ervaren specialisten werken nauw met elkaar samen en dit ziet u terug in de websites die wij opleveren. Of het nu gaat om een website, webshop of huisstijl; Onze full-service internetbureau helpt u verder.  Online Kompas berekend u concurrerende tarieven, zonder in te boeten op de kwaliteit.

Voor een webdesign in Oegstgeest kiest u voor Online Kompas

Waarom u voor Online Kompas kiest in Oegstgeest

Onze internetbureau in Oegstgeest is benader- en betaalbaar maar wat zijn nou de andere redenen waarom u voor ons kiest? Als u voor Online Kompas kiest, kiest u voor:

Webdesign Oegstgeest
Website laten maken Oegstgeest

Website basis

vanaf
€ 599,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding

Website op maat

vanaf
€ 999,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
3 concepten + 2 testmomenten
SEO advies

Webshop

vanaf
€ 1199,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
Webwinkel functionaliteiten
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
4 concepten + 3 testmomenten
iDEAL integratie

EEN PRACHTIGE WEBSITE OF WEBSHOP LATEN MAKEN

Website laten maken in Oegstgeest en omstreken

Bent u op zoek naar een prachtige website? Zoek niet verder. Wij verzorgen u van een prachtige website die ook nog eens conversiegericht is. Bij Online Kompas hanteren wij een 100 % tevredenheidsgarantie. Zo stoppen wij pas wanneer u tevreden bent met uw webdesign in Oegstgeest.

Het moeilijke van een professionele website laten maken ligt in het ontwerpen van een website die bij uw huisstijl aansluit. Zo dient de bezoeker in één oogopslag te zien, dat ze op de website van uw onderneming terecht zijn gekomen. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat te doen maar ook zeker wat niet.

Omdat wij alle diensten onder één dak kunnen aanbieden, bent u bij Online Kompas het voordeligst uit. natuurlijk nog meer voordelen om voor ons te kiezen:

WEBSITES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN​

Een handje voorbeelden van ons werk

#HUISSTIJL #SEO #WEBSITE

Bloemtique Bloemen

Bloemenwinkel voorzien van nieuwe website en huisstijl. 287.01 % groei in organisch verkeer.

#SEO #WEBSITE

Van Hecke Advocaten

Advocatenkantoor voorzien van nieuwe website. 40.12 % groei in organisch verkeer.

#HUISSTIJL #SEA #SEO #WEBSITE

Lockit Slotenmakers

Slotenmaker voorzien van nieuwe website en huisstijl. 523.28 % groei in organisch verkeer.

Wij wijzen u de weg, volgt u ons naar online succes?

Ontdek welke online kansen u nog laat liggen. Vraag een quickscan van uw website aan en ontvang gratis een uitgebreide analyse van uw online potentie, natuurlijk geheel vrijblijvend. Waar andere teveel rekenen, berekenen wij u vaak minder dan daadwerkelijk uitgevoerde werkzaamheden. Wij denken dat als u groeit, wij mee groeien.

GEHEEL VRIJBLIJVEND EN TRANSPARANT

Offerte aanvragen voor een webdesign in Oegstgeest

Wilt u weten wat een webdesign in omgeving Oegstgeest u gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt binnen 24 uur een heldere prijsopgaaf, waarna u zelf bepaald of u de diensten uit wilt laten voeren.

Bij ons is een vrijblijvende offerte ook daadwerkelijk vrijblijvend. Als u wilt dat wij u benaderen nadat wij u een offerte hebben verstrekt, dan doen wij dat. Heeft u dit liever niet? Dan even goede vrienden. Heeft u een al bestaande website? Dan kunt u bij ons ook een vrijblijvende quickscan aanvragen. Zo weet u precies hoe uw huidige website er aan toe is en kunnen wij u ook helpen met de zoekmachine optimalisatie waardoor u gevonden wordt op Google.

HOE WERKT EEN VRIJBLIJVENDE AANVRAAG?

Hoe wij te werk gaan met uw webdesign

Aanvraag
We nemen contact met u op, om uw aanvraag door te nemen​ en plannen een vrijblijvend gesprek in om kennis te maken.
Vrijblijvend gesprek
In het vrijblijvend gesprek, bespreken wij wat u verwachtingen zijn en hoe wij deze doelen kunnen behalen voor een betaalbaar bedrag.
Offerte
Nu wij weten wat uw doelen en wensen zijn, kunnen wij een offerte op maat voor u samenstellen. In deze offerte vindt u een vaste prijs. Geen verrassingen!
Oplevering
Binnen 4 tot 6 weken staat uw website online of binnen 4 tot 6 maanden ziet u al resultaat van uw online marketing campagne.
Wij als bloemisten zijn voorzien van een prachtige website. Wij hadden nooit durven dromen dat wij zoveel bestellingen op onze webshop zouden ontvangen, in zo een korte tijd. Online Kompas is een echte aanrader!
Kitty Knol
Bloemtique Bloemen

EEN BETROUWBAAR INTERNETBUREAU NODIG?

Contactformulier