Online Kompas – Online marketing

Webdesign Vlaardingen

Bent u op zoek naar een webdesign bureau? Dan wilt u waarschijnlijk een nieuw webdesign in Vlaardingen. Onze professionele webdesigners in Vlaardingen helpen u graag aan een nieuwe website waar u trots op kunt zijn. Vanaf de eerste digitale schets tot aan de uiteindelijke oplevering van uw webdesign, zorgen wij voor een goede communicatie. Zo weet u zeker dat wij een website realiseren, waar u 100 % tevreden mee kunt zijn.

Wij bouwen uw nieuwe website in WordPress. Zo weet u dat er een gebruiksvriendelijke website wordt gerealiseerd, waarbij u zelf de website kunt onderhouden. Dit scheelt veelal in de maandelijkse kosten en zo kunt u zelf ook aan de slag. Uiteindelijk wilt u natuurlijk een website die nieuwe klanten oplevert. Uw website bevat de basis voor een goede vindbaarheid. Uw website bevat dus elementen waardoor u gevonden kan worden op Google. 

Buiten dat wij u voorzien van een prachtig webdesign in Vlaardingen, kunnen wij u ook helpen als internet marketing bureau. Hierdoor kunnen wij uw website beter vindbaar maken waardoor u meer klanten kunt werven. Bij Online Kompas sluiten SEO en webdesign zich perfect op elkaar aan.

U kunt ons buiten Vlaardingen ook benaderen voor webdesign in Rotterdam, Schiedam, en Dordrecht.

VOOR EEN PROFESSIONELE WEBSITE IN REGIO VLAARDINGEN

Een professioneel webdesign in Vlaardingen

Wilt u een unieke webdesign in Vlaardingen? Wij helpen dagelijks ondernemers aan een professionele website in Vlaardingen en omstreken. Zo vertalen wij uw wensen naar een uniek visueel ontwerp. Wij zorgen voor een makkelijk te navigeren website waarbij uw website straalt door onze technische snufjes. 

Buiten een uniek visueel ontwerp, zorgen wij ook voor een website die bij uw bedrijf past. Onze webdesigners ontwerpen een design die bij uw huisstijl past en onze marketing specialisten zorgen voor een website die afgestemd is op uw doelgroep. 

Na de oplevering van uw website kunt u er ook voor kiezen om uw website verder te laten optimaliseren voor de zoekmachines. Wilt u de SEO geliever zelf uitvoeren? Dan helpen wij u met online marketing advies op maat.

MET WORDPRESS ALS CMS, KUNT U ZELF DE WEBSITE OF WEBSHOP ONDERHOUDEN

WordPress website of webshop in Vlaardingen

Het uitbesteden van uw webdesign in Vlaardingen aan Online Kompas is gegarandeerd een succes. Zo kunnen wij u voorzien van een website of webshop die is opgemaakt in WordPress. Wij helpen dagelijks diverse bedrijven in Vlaardingen aan een website in WordPress. WordPress is een content management systeem waarmee u zonder technische achtergrond zelf uw website kunt aanpassen. Zo bent u niet afhankelijk van Online Kompas om zelf uw teksten aan te passen, foto's toe te voegen of pagina's aan te maken. Als wij uw website opleveren krijgt u een WordPress cursus waardoor u snel op weg kunt.

Wij kunnen u ook voorzien van WordPress webshop. Dit doen wij met WordPress in combinatie met de plug-in WooCommerce. Nadat wij u voorzien hebben van een webshop in Vlaardingen, kunt u zelf de producten en omschrijvingen toevoegen. Wij leggen u natuurlijk precies uit hoe u dit zelf uit kunt voeren. 

WordPress website in Vlaardingen laten maken
Webdesign Vlaardingen

Website basis

vanaf
€ 599,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding

Website op maat

vanaf
€ 999,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
WordPress CMS
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
3 concepten + 2 testmomenten
SEO advies

Webshop

vanaf
€ 1199,-
Mobiel vriendelijk
Snelle laadtijd
Sociale media integratie
Webwinkel functionaliteiten
WordPress handleiding
Google page speed
WordPress cursus (2 uur)
4 concepten + 3 testmomenten
iDEAL integratie

WEBSITES WAAR WIJ TROTS OP ZIJN​

Een handje voorbeelden van ons werk

#HUISSTIJL #SEO #WEBSITE

Bloemtique Bloemen

Bloemenwinkel voorzien van nieuwe website en huisstijl. 287.01 % groei in organisch verkeer.

#SEO #WEBSITE

Van Hecke Advocaten

Advocatenkantoor voorzien van nieuwe website. 40.12 % groei in organisch verkeer.

#HUISSTIJL #SEA #SEO #WEBSITE

Lockit Slotenmakers

Slotenmaker voorzien van nieuwe website en huisstijl. 523.28 % groei in organisch verkeer.

Wij wijzen u de weg, volgt u ons naar online succes?

Ontdek welke online kansen u nog laat liggen. Vraag een quickscan van uw website aan en ontvang gratis een uitgebreide analyse van uw online potentie, natuurlijk geheel vrijblijvend. Waar andere teveel rekenen, berekenen wij u vaak minder dan daadwerkelijk uitgevoerde werkzaamheden. Wij denken dat als u groeit, wij mee groeien.

GEHEEL VRIJBLIJVEND EN TRANSPARANT

Vrijblijvende offerte webdesign in Vlaardingen

Wilt u precies weten wat een website in Vlaardingen gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Bij Online Kompas kunt u binnen 24 uur een offerte verwachten, waarna u zelf kunt kiezen of u het project wilt uit laten voeren. Wij specificeren de offerte voor u uit zodat u zelf kunt bepalen of u iets wel of niet wilt uit laten voeren.

Bij ons is een vrijblijvende offerte ook daadwerkelijk vrijblijvend. Als u wilt dat wij u benaderen nadat wij u een offerte hebben verstrekt, dan doen wij dat. Heeft u dit liever niet? Dan even goede vrienden. Heeft u een al bestaande website? Dan kunt u bij ons ook een vrijblijvende quickscan aanvragen. Zo weet u precies hoe uw huidige website er aan toe is en kunnen wij u ook helpen met de zoekmachine optimalisatie waardoor u gevonden wordt op Google.

HOE WERKT EEN VRIJBLIJVENDE AANVRAAG?

Hoe wij te werk gaan met uw webdesign

Aanvraag
We nemen contact met u op, om uw aanvraag door te nemen​ en plannen een vrijblijvend gesprek in om kennis te maken.
Vrijblijvend gesprek
In het vrijblijvend gesprek, bespreken wij wat u verwachtingen zijn en hoe wij deze doelen kunnen behalen voor een betaalbaar bedrag.
Offerte
Nu wij weten wat uw doelen en wensen zijn, kunnen wij een offerte op maat voor u samenstellen. In deze offerte vindt u een vaste prijs. Geen verrassingen!
Oplevering
Binnen 4 tot 6 weken staat uw website online of binnen 4 tot 6 maanden ziet u al resultaat van uw online marketing campagne.
Wij als bloemisten zijn voorzien van een prachtige website. Wij hadden nooit durven dromen dat wij zoveel bestellingen op onze webshop zouden ontvangen, in zo een korte tijd. Online Kompas is een echte aanrader!
Kitty Knol
Bloemtique Bloemen

EEN BETROUWBAAR INTERNETBUREAU NODIG?

Contactformulier